Squashbaan inrichting

 

 

 

 

Omdat naast een uitgekiende vloerconstructie de speelwanden eveneens van groot belang zijn, kunnen wij k voor een complete inrichting van squashbanen zorgdragen. Aangezien Engeland een lange traditie van squashen en (vanzelfsprekend) ook in bouw en inrichting daarvan heeft, werken wij samen met de fabrikant van de bekende Squashwalls afwerking, welk materiaal door ons onder de naam "Power Plaster" op de markt wordt gebracht en waarbij wij tevens gebruik maken van hun vakbekwame stukadoors en expertise.

 

VVoor de onontbeerlijke glaswanden, worden door ons de speciaal voor Squash ontwikkelde geharde wanden gebruikt, welke als voordeel hebben dat er nauwelijks bouwkundige voorzieningen voor getroffen hoeven te worden en ze daarnaast het keurmerk van de NSRB mogen dragen.

 

In onze eigen werkplaats vervaardigen wij een speciale onderconstructie, waarop de squashvloer wordt gemonteerd. Squash is een intensieve sport die het uiterste van de sporter en de vloer vraagt, zodat wij gebruik maken van een speciaal bewerkte beukenvloer die, ter voorkoming van onnodige blessures, de juiste stroef-, gladheid bezit.

 

Als finishing touch, wordt de vloer van de benodigde wedstrijdbelijning voorzien.

 

Tijdens de bouw houden wij voortdurend contact met de uitvoering zodat wij, samen met U, het juiste moment van de start van onze werkzaamheden, kunnen vaststellen.